mandag 8. september 2008

Julebrød


Nå har jeg en ladning julebrød i stekeovnen...fikk slik akutt "julebrød lengsel"Så da var det bare en ting å gjøre...bake...Så nå dufter det faktisk jul her..
Ellers så ble jeg inspirert av BÅ's tomatsaus. Å det passet fint,for akkurat nå er det så mye tomater i drivhuset,at det er ikke nubbetjags å fortære alt. Plukket godt å vel 3 kg,så det blir da litt saus...
En tur ut i hagen avslører at jeg har vært lat siste tiden.Skulle iallfall klippet visne roser. Bobby James har meter lange greine,som stikker ut i alle retninger.men men det blir ikke i dag.Plenene klipper heldigvis guttene,så den er grei.
Ellers så sitter jeg her å knoter. Roter en del,b.l.a. pratebrettet blir det bare rot av. Får det ikke til der jeg vil ha det.
Slik det er nå,så forsvinner det lenger og lenger bak i innlegga...fatter ikke hva jeg skal gjøre.
Grått ute i dag,men tempen er noenlunde grei,så det er ikke så galt.Eldste sønn reiser til Kypros i dag misunner han ....Men han trenger en skikkelig ferie så det er han vel unt.

Her ett "VARMT" bilde fra Santorini..

4 kommentarer:

Marit sa...

Jeg har også slitt med dette pratebrettet i dag. Har knota og rota, men endelig så fikk jeg det til med smiley og det hele. Jeg er ingen dataracer, så det er moro få ting til selv om det tar tid. Lykke til videre!

Mokki sa...

Jeg tror du har lagt pratebrettet inn i et eget innlegg i stedet for i en boks på høyresiden. Det er derfor det forsvinner :)

Velg utforming inne i bloggpanelet - hvis du er på rett sted så skal du ha sånne "firkanter" som representerer de ulike delene av bloggen din. Da velger du den firkanten øverst til høyre der det står legg til gadget. I vinduet som kommer opp velger du (rull litt nedover) HTML\javascript.
Da kommer det opp en ny rute der det står tittel der du kan skrive ROpeboks eller hva du vil kalle brettet ditt, i den store hvite ruta limer du inn den koden som du fikk fra Cbox. Så lagrer du. Og når du kommer ut i panelet igjen lagrer du en gang til.

Ninni sa...

Heisann Toril! Får vann i munnen jeg :) Julebrød kan spises når som helst, men ribbe - nei, der er jeg striks. Det er kun julaften og i romjulen. Ingen grillribbe her i huset mao :) Men nå går det vel kanskje mer i pinnekjøtt hos dere...?

Torill sa...

Ja,her er det pinnekjøtt som gjelder...med ribbe,svinemør,sossiser og medisterkaker som tilbehør.Så pinnekjøttet vil jeg helst ha KUN i jula.
Derimot grillribbe...det går en del her av den....