mandag 6. oktober 2008

Det blåser og regner,å det lukter høst ute.Trea er gule,å det fyker blad overalt.Med andre ord,skikkelig høststemmning.
Inne har jeg fyr på peisen,tente telys,å funnet frem strikketøyet.
har i grunn ikke lyst eller ork til noenting.Men formen er oppadstigende.Heldigvis.Det har vært en hard tørn dette.Men de nye pillerane ser ut til å hjelpe.Ser at mange av dere har fått løkene i jorda...det har ikke jge.Har faktisk ikke kjøpt en eneste løk enda.Vet ikke om jeg kommer til å gjøre det heller.Det må være første året på aldri så lang tid ,at jeg ikke har kjøpt løk...men men...det kommer vel en høst neste år også??
Har ikke bestillt mer frø enda,men derimot en masse garn... fant en flott nettbutikk i går,så der gikk Visaen seg rødglødende.
Det blir en sløv uke dette her,ungene har høstferie,så det blir vel en tur på fjellet å klargjøre vogna til vinteren.Jeg har IKKE lyst på fjellet....så det spørs om de får reise uten meg. Får se hva det blir til.
Ha en god dag allesammen.

3 kommentarer:

Elsa sa...

Godt å høre at formen er på oppadstigende.
Jeg har heller ikke kjøpt en løk i høst, og skal heller ikke gjøre det.

Har prøvd eplekakeoppskrifta,og den var vel verdt å prøve.

Berit sa...

Send dem av gårde til fjells og kos deg hjemme! Av og til er det deilig med ei alenehelg.

Ragnhild sa...

Da jeg leste at du ikke hadde kjøpt løker enda, heiv jeg meg i rundt og bestilte 4 sorter på Zimtrade, bare for å ha NOE nytt å se frem til neste vår. Det har vært så lite haging i det siste, at jeg rett og slett har glemt det. Om det ikke blir nye løker hos deg til våren, så tryller du sikkert frem mye fint av garnet ditt. God bedring.