mandag 2. februar 2009

Fremdeles ingen såing her i gården....


Ikke noe særlig nytt her...går hver dag å ser på frøa jeg skal så...men kommer ikke lenger.Forstår ikke hva det er ---Er hagegalskapen i ferd med å forsvinne,eller er det alt det andre som gjør at jeg ikke orker? Har så mange tanker i hodet for tiden...Men skal jeg overhode ha blomster i år,uten å måtte betale i dyre dommer for noe helt "vanlig",så er det best jeg går i gang.Sier det til meg selv hver dag,men uten respons ....
Ellers så sliter vi med influensaen enda her i huset..å den er jaggu seig i år.Det er så mange faser av den.
Deprimerende lesing dette her,det ser tillog med jeg...men nå har jeg akkurat bestillt meg ei reise (igjen..hihi) denne gangen går turen til Kreta....herlige Kreta. Så reiser jeg og jentungen til Bulgaria i august. Har hørt så mye galt om Bulgaria,så jeg må reise for å se om det er tilfelle hihihihi.

6 kommentarer:

Vivi sa...

Ikke fortvil - hagegalskapen kommer helt sikkert igjen. Bare vent til solen varmer, fuglene kvittrer og spirene i jorda titter frem. Den kalde vinter kroppen tines opp igjen og du kjenner nok en gang at du lever.
Ha en fin dag.

Iris sa...

Hyggelig å "se" deg igjen, Torill! Hagegalskapen går opp og ned, og du våkner nok opp av dvalen, en eller annen gang. Det pleier å gå over av seg selv ;-)

Elsa sa...

Når skal du til Kreta og hvor skal du?
Jeg drar fra Vigra 8. august til Platanias:-)

Elsa sa...

Med influensa herjende rundt er det ikke noe rart at hagegalskapen er laber. Den våkner nok igjen, og sommerblomster er det da god tid til å så enda.
Klem:-)

Ellea sa...

Det er ikke bare bare når en frøgal ikke orker å så , men jeg synes nå influensa er en god grunn til slikt jeg.......

Trine sa...

Obs, lenge siden jeg har vært innom deg nå skjønner jeg. Ikke fortvil, galskapen kommer nok snikende igjen, men som du selv sier; ikke vent for lenge hvis du skal ha sommerblomster før august ;-) Husk at jord, frø og såpotter kan være deilig avkobling og rekreasjon hvis hverdagen "stanger".