lørdag 18. oktober 2008

På bedringens vei....

Nå ser det ut til at vi går ei skikkelig ruske uke i møte,værmessig. Så nå må jeg ta å kvinne meg opp å ta inn bruggene.Iallfall de.Georginene skiter jeg i,sår nye til våren.Pellisene er allerede kommet inn.De står i stuevindua og blomstrer som bare det.Bougainnvileaen har begynt å legge seg bortover stuetaket. Eksotisk,ja.hihi....
Det ser ut til at det blir enda ei stund til jeg kan rydde drivhuset.Der er enormt med tomater,har på litt varme nå,så jeg plukker tomater annenhverdag nå.I kilovis.Så det har blitt noen liter med tomatsaus,godt å ha til vinteren. Skal bestille slakt nå,okse,svin og lam.Da får jeg også sy ruller.Lager rundt ti stk hver år. Godt å ha det unnagjort. Så er jeg snart ferdig med julegavene.
Til han far i huset blir det sydentur i gave....(god i ide?) Det er så kjedelig å reise alene hihi....
Når vi bikker nov.skal vi begynne med julebaksten,det som skal fryses vel og merke.

Ellers så har jeg vært hos legen igjen,å fått enda mere tabletter...uæææææææææ
Men de funker godt!!! Kjenner at "livsmotet"begynner å vende tilbake.Trist at det skal gå sånn i berg og dalbane...

Hagen er ett trist kapittel nå,må få guttene til å ruse over med klipperen når det blir tørrvær neste gang.,så vi får bort litt løv om ikke annet. Nei,nå skal jeg drikke opp rødvinen min.....

Forsatt god helg folkens!

4 kommentarer:

Vivi sa...

Fint at du kommer deg igjen. Piller er noe skitt, men når det hjelper så må de jo tas. Fortsatt god bedring.

Berit sa...

Piller som virker er ikke å forakte. Bra at du kommer deg!
Nesen ferdig med julegavene alt!! Har bare såvidt begyt å tenke!!

Ninni sa...

Så deilig det høres Torill :)Jeg er ikke noe glad i kulde, så alt av plussgrader om vinteren tas i mot med takk. Men til jul må det være sne altså, ellers føles det ikke riktig. 3 kg tomatmarmelade er MYE! Men den forsvinner vel fort når man har mange munner å mette :)Nå har jeg aldri hørt om tomtamarmelade, hva bruker du den til?

Å ja, disse netthandlene er skumle! Hadde et lite raid i fjor, i år holder jeg meg i skinnet. Nettbutikkene like smumle, det er så altfor enkelt å trykke og bestille. Men det er jo så mye fint, og særlig før jul er det moro å kjøpe noe nytt. Det er blitt en tradisjon det også. MÅ ha litt ny pynt hvert år :) Å, det er så koselig med jul og i år får vi kanskje besøk av familie også. Da blir julen komplett!

Gratulerer med prinsessen din, kan veldig godt forstå at du er stolt som en hane! Men så grusomt med dop i brusen på ballet...virkelig skremmende.

Kos deg videre med natthandel og førjulstid :)

Line Cathrin sa...

Hei vænnen!
Nå fant jeg endelig bloggen din. Like råssa og lekker som alltid LOL!
Og like hyggelig og koselig og varm lesning som bestandig.
stusser overhodet ikke over at du på samme utpust forteller at du har laget marmelade av de sistetomatene samtidig med at du i huet allerede har sådd neste års tomater. LOL!
Ser det har vært så som så med helsa. Legger deg til på følge lista mi så får jeg til å følge litt bedre med i svingene. Svingene har vært skape her de siste to tre årene, enkelre er det ikke nå. Men å isolere meg hjelper meg jo fint lite da.

Lene skrev et innlegg om psykisk helse. hvor er det hvem Lene? Høres interresant ut.
Leste det om minstesønnens innlåsning også. tsk tsk lærere har jeg i halsen for tiden, så jeg le ikke sjokkert hellere desverre.
Dop i glasset til jenta. Hjelp! Er det kommet så langt på den mørekanten å nå. Huffa meg.
HIls alle da. Klemz!