onsdag 26. november 2008

Du kjære adventstid....

Nå kan bare adventstida komme.Jeg er klar med det meste,bare kosen er igjen nå...Bakte ett lass boller,brød og aniskringler i dag.Alle gardiner er på plass,med tilhørende stjerner og staker.Mørk rødt passet min stue perfekt.Det ble skikkelig lunt og koselig.Tror jeg går for rødt til mai...hihi.Iallfall påske da.
Leste bloggen til Molly i dag.Føler meg rystet langt inn i sjela. Finnes det så grusomme mennesker???Jaggu må hun være sterk som klarer å stå oppreist etter all den skiten hun blir servert...

Ellers så har vi det stille og rolig.Venter på ny storm til natta..
Skal snart finne senga.I morgen er det handling ...igjen.... Forferdelig hva som går med mat her i huset...gjør ikke annet enn å handle mat ...(kan vel være glad de er friske og har matlyst!!!)

hagerelatert....har beskjært Bougainvilleaen..å satt den på gravkammeret..(drivhuset som ikke har blitt rydda for tomatplanter enda hihi)

Tenkte å legge inn bilder av lika,men nettet er så treigt i kveld....

Ha en riktig god natt alle sammen.

2 kommentarer:

Mario sa...

Godt jobba Torill!!
Du baker mye godsaker du.
Tror jeg får litt inspirasjon av deg jeg.

Line Cathrin sa...

Kjære nånn!. Jo du bruker å være tidligere ute med ting enn meg.
Men i år blir jeg jo veldig forsinka da. Her blir det ikke bakt noe før om en par tre ukers tid. Blir mye de siste to ukene i år. Men det får bare være. Nå gleder jeg meg til å henge opp gardinene i et nytt hus. =)
Vi har blitt en mer her, det merkes på matinnkjøpet ja. =O