onsdag 18. mars 2009

NÅ er det VÅR!!


Nå er Edgar klar til ny innsats...


Nå føler jeg at våren har kommet.Selv om været ikke er av det aller beste,så er det noe i lufta som gjør at jeg begynner ikke kommer fort nok ut på morran.har så vidt begynt med våronna,men det er svært mye arbeid i år.Ser at jeg tok det litt for lettvint i fjor høst.Men det spiller ingen rolle.Det er NÅ det er moro å holde på ute,ikke på høsten.Da er jeg dritlei hele hagen.Men NÅ skal det jobbes ja!
Har ikke fått gjort så mye i drivhuset enda. Noen få sorter er priklaå mye mer er sådd.
Så det blir vel fullt nok i år også.Finner ikke igjen Pennisetum glaucum Purple Majesty frøa .Fatter ikke hvor jeg har gjemt de..Veldig irriterende...Om noen skulle ha ett par prikleplanter av de,skulle jeg bli veldig glad.
Ellers så spretter det frem nye spirer hver dag.I dag er det Mynte,Margeritter og en ny omgang Petunia som har sett dagens lys.
I morgen blir det en tur på Plantasjen.Må se om de har noen stiklinger .I bedda ute gror det godt nå.I dag var det faktisk en rød tulipan som viste seg fra sin beste side.Flere er på god vei. Krokus og snøklokker lyser godt opp.

5 kommentarer:

Anonym sa...

God Vår til deg og Edgar :)
Hilsen orchis

Anonym sa...

Høres ut som du er i full fart:-)
Må nok snart ta en sjau ute jeg også. Det er nok som må gjøres rundt omkring i hagen.
Godt å høre at det er flere enn meg som er drittlei hagen når høsten kommer.

Ha en fortsatt fin vår både du og Edgar:-)

Mari sa...

Næh! Søte Edgar! Har sansen for sånne hagegnomer jeg :) Har en gartner gnom som jeg kjøpte på E-bay. Han hadde sånt et rørende rop om hjelp der han lå under forautomaten til småfuglene. Også uten paraply da! Ikke greit å være gnom når en blir peppra av "gull" fra oven hehe.

Er så enig med at det er nå en skal hage :D Fortsatt er det masse snø her og sant å sies så gruer jeg meg litt til snøen smelter og jeg må rydde vekk det jeg ikke rakk å rydde i høst. Men jeg har da noen planer klare så det går nok bra :)

Må du og Edgar ha en fin kveld videre ;)

Ingrid E 's hage 630 moh sa...

Blir nok en stund til krokus og tulipaner blomstrer her ja. Først må snøen si takk for seg.

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城