onsdag 19. august 2009

Snart høst..


ja,det er trist men sant.I sommer har det ikke blitt noe blogging på meg.Tida strekker ikke til lenger.Det er så mye som skjer i familien.Så jeg MÅ prioritere.Sommeren har ikke vært noe å skryte av,mye regn.Ikke noe særlig til temp heller.Hagen ser sånn noen lunde ut.I drivhuset går det treigt i år!de ny tomatsortene som jeg prøvde skal ikke brukes neste år.Da blir det standard tomater.SOm modner ut i ett. De eneste som svarte til forventningene var faktisk Golden Pondorosa.Det var en utsøkt god tomat,litt søt.
Jeg begynner nå å kvikne til igjen.Har lagt strøken i mange dager av den forbaska svineinfluensaen.Å det vil jeg bare si....den er IKKE nore å lengte etter.....har aldri hatt så mye feber eller følt meg så syk før.Men det verste var å være så tungpusta....
Men nå er alt så mye bedre...men venter vel bare på at resten av gjengen skal få skiten.Ene sønn kom hjem fra arbeid i går..sånn halv skral...så det er vel hans tur nå.
Syden turen i sommer gikk i dass...p.g.a.forholda her i heimen.Men nå sitter jeg å lurer på om jeg skal t amed yngstedatter en tur i høstferien...har lyst til Hellas igjen,men det blir så seint på året at det må bli Tenerife...mitt andre hjem hihihi

Her ett herlig bilde fra vår siste tur til Kreta....

2 kommentarer:

Trine sa...

Godt å se livstegn fra deg :-) Håper det ordner seg både med familien, helsa og velfortjent ferietur.

Marit sa...

Hyggelig å "se" deg igjen! Har tenkt på deg flere ganger i sommer. Nå i sommer blomstret 'Ove' for første gang, og de bulbillene som ble til den flotte liljen, kom i fra deg for to år siden!
Håper det ordner seg hjemme og at du får en ferietur utpå høsten :-)