lørdag 22. november 2008

Så var jeg igang igjen.....

I dag har jeg vært aktiv...har laga leverpostei,berlinerkranser og pepperkaker.Leverposteia ble virkelig god.Berlinerkransene ble vellykka de også.De var faktisk enkle å trille ut i år.Men så har da deigen stått to dager i kjøleskapet også.
Nå har jeg igjen krumkaker,cookies og risboller. Risboller blir ikke laga før lillejulaften. Da er det bare gjærbaksten igjen.Da har jeg 7 sorter småkaker å det skal få klare seg.Har så mye annet jeg har lyst å styre med nå.B.l.a. gardiner..

I går hadde vi ett grusomt vær her. Kan ikke huske sist det var så galt. Det blåste full storm og snøa vannrett....Strømmen kom og gikk i hele går kveld..Stakitt gjerdet vårt ligger vannrett det også i dag,så det var nok "litt" styrke i "han" i går. Eller blir det "hun"?? For det var vel Vera hun het...

Jeg hater vinteren med både kropp og sjel.Er så glad jeg har en ferie å se frem til i januar.Det skal bli godt. Er spent på hva han sier han far i huset når han får tur i julegave hihi artig...

4 kommentarer:

hajal. sa...

Då har HO nok vore adskillig verrepå Møre enn her i Nordfjord i går ja for her var det bare snøbyger utan vind

Ninni sa...

OJ! SÅ flink du har vært Torill :) Det var mye på en gang! Ble plutselig klar over at det ikke er SÅ lenge til jul, faktisk nøyaktig 1 mnd i morgen til julaften. Burde vel legge de små grå over i julemodus snart og begynne å forberede litt. Men er sjelden klar før det er advent. Altså neste helg :) Da begynner julen for meg og julefølelsen melder sin ankomst. Kaker tar jeg litt senere, ellers forsvinner de bare inn i sultne kakemonstergap så jeg må bake to omganger :)

Iris sa...

Kjære vene, jeg er virkelig imponert over alt du får lagd! Jeg trenger minst to hvite tornadoer for å få laget halvparten... ;)
Får håpe at været har blitt bedre hos deg :)

Torill sa...

Jeg vet at jeg er tidlig ute.Men jeg MÅ få ting unna når formen er bra.Nå for tiden er jeg litt sånn "berg og dalbane"Derfor er det bare å stå på formen tilsier det.
Gleder meg til advent,,,DA skal jeg slappe av å bare kose meg...